Arbetsprocedur

När du tar del av vår städtjänst så betalar du per timme. Detta är vi väl medvetna om och gör därför vårt yttersta för att arbeta så effektivt som möjligt, givetvis utan att för den sakens skull vara slarviga eller oförsiktiga i det vi gör. Vi arbetar efter en noga uträknad städrutin och effektiva städmetoder hjälper oss att göra vårt jobb på absoluta bästa sätt. Checklistor är ett effektivt redskap för att vara säker på att inget moment har missats så de är något som många av våra städare använder sig av. Dessa checklistor finns både i standardformat och i skräddarsytt format, anpassad efter just dina önskemål.


Frihet och ansvar

Att kliva in i en annan människas innebär ett otroligt ansvar och kräver stor tillit från kundens sida. Vi har utrustat all vår personal med ansvarsförsäkring för att både vi och du ska känna oss tryggare. Detta kan vara bra att veta om olyckan skulle vara framme och någonting skulle gå sönder under ett av våra arbetspass.

Om du märker att någonting är trasigt eller tycker dig sakna ett visst föremål så vill vi att du hör av dig till oss inom 48 timmar från senaste avslutat städpass.


RUT-avdrag

Alla hushållsnära tjänster omfattar av RUT vilket är ett generöst skatteavdrag där man får nedsatt pris på hushållsnära tjänster. Om du inte vet hur du ansöker om RUT-avdraget så hjälper vi dig mer än gärna.