Kontorsstäd

En ren arbetsplats är en välmående arbetsplats. Därför har vi en särskild grupp städpersonal som är specialiserade på kontorsstäd. Vår vision är att vara osynliga, detta för att på intet sätt störa den pågående verksamheten medan vi städar. Vi är också mycket flexibla när det gäller tider. Vi skräddarsyr ett städprogram för dina kontorslokaler, helt efter ditt företags önskemål och du schemalägger själv våra möten till när det bäst passar dig/verksamheten. Vi kan städa både under kontorets öppna timmar som efter stängning, det är upp till er.


Flyttstäd

Det finns få saker som är så energitömmande som när ens stora flyttlass just gått och man själv måste gå tillbaka in i huset man är på väg att lämna bakom sig för att påbörja en riktig grovstädning. En flyttstädning ska dessutom ske enligt särskilda specifikationer så det gäller både att vara väl införstådd med dessa och välutrustad med redskap och rengöringsmedel för alla ytor, skrymslen och vrår.

Vi erbjuder flyttstäd över hela Täby kommun och kan på ett målinriktat och effektivt sätt hjälpa dig med flyttstädningen. Du har helt klart viktigare saker att fokusera på just nu är att skura rent bakom din gamla spis. Låt oss sköta din flyttstädning och koncentrera dig istället på vad som komma skall.


Rena fönster

Oavsett om det sitter i företagslokalen, i hemmet eller i trapphuset: ett smutsigt fönster ger ett tråkigt intryck. Många drar sig för att putsa fönster, men inte vi, vi älskar det! Vi tar oss gladeligen an dina smutsiga fönster och putsar både dom och fönsterkarmarna så skinande rena att de inte längre märks. För det är det som är det ironiska med fönster, det är bara när de är smutsiga som man tänker på dem...

Har du frågor om våra städtjänster, tveka inte att kontakta oss!